Oletko ”kevään henkäys” vai ”kovan talven loppu”? - Kaija maaliskuu 2019

17.3.2019


Usein sanotaan, että naiset ovat susia toisilleen, mutta läheskään aina se ei pidä paikkaansa. Naisissa on myös voima ja naiseuden voimassa on jotain sellaista ainutlaatuista, jota parisuhteessa emme useinkaan miesten kanssa kohtaa. 

Kokoontuminen kerran viikossa yhteen monien ja monenlaisten naisten kanssa yhteisen asian äärelle on voiman lähde. Kateus ja kilpailu katoavat kun teemme työtä yhtenäisen soinnin eteen, ja yhteinen tavoite, tuleva konsertti, sitoo meidät yhteen vahvemmin kuin mikään muu. 

Kun joku meistä vaipuu lähes epätoivoon oman stemmansa oppimisen kanssa, niin toiset tsemppaavat: ”Kyllä sä opit, anna mennä, minä autan sinua, sinä autat minua!” 

Positiivinen asenne tarttuu ja leviää helposti samoin kuin negatiivinenkin, mutta jokainen päättää itse millaista asennetta haluaa ruokkia. Tässä kuorossa ruokitaan positiivista asennetta ja tuetaan toisia. Tässä kuorossa iloitsemme naiseudestamme ja olemme ehdottomasti ”kevään henkäyksiä”. Olemme siskoja toisillemme niin voimassa kuin heikkoudessa.